Zdravé domáce Marshmallow cukríky, ktoré by ste mali určite vyskúšať! Už nikdy nezatúžite po tých z obchodu

Marshmallow sú dlho známym a obľúbeným dezertom, ale nezdá sa, že sú veľmi zdravé, pretože obsahujú veľké množstvo cukru.

Aby sme boli konkrétnejší, jeden marshmallow normálnej veľkosti má 4 gramy pridaných cukrov, a ak sme úprimní, nikto nemôže zjesť len jeden z nich a potom sa ťažko zastaví. To znamená, že jedna šálka mini marshmallows má 29 gramov cukru, čo je viac ako 400 kalórií, alebo dokonca o 10 gramov viac ako odporúčaná denná dávka!

Spotreba veľkého množstva cukru môže zvýšiť príjem kalórií a spôsobiť veľa zdravotných problémov, najmä problémov súvisiacich s hmotnosťou.

Okrem toho potraviny obsahujúce cukry neobsahujú iné zdravé živiny. Taktiež, ak budete jesť väčšie množstvo sladkých potravín, potom budete mať menej priestoru pre konzumáciu zdravých potravín, ako je zelenina a ovocie.

Ukázalo sa, že spotreba cukru je spojená s výskytom niektorých zdravotných problémov, ktoré môžu byť dlhodobé, vrátane nasledujúcich:

  • Problémy so srdcom
  • Diabetes a odolnosť voči inzulínu
  • Rôzne typy rakoviny, ako je rakovina pankreasu
  • Zvýšená hladina cholesterolu
  • Problémy s zubami, napríklad dutiny
  • Potravinová závislosť

Takže kvôli tomu vám ukážeme recept na domáce marshmallow, ktorý v ňom nezahŕňa ten zlý cukor. Navyše, môžu byť pripravené vo variácii kokosu alebo čokolády, v závislosti od vašej chuti.

Domáci Recept Marshmallow

Akonáhle sa budete snažiť, ako neuveriteľne chutné sú, už nebudete túžiť tých, ktoré kúpujete v obchode, a to je záruka! Pozrite si nižšie uvedené pokyny pre recept na domáce marshmallow:

zloženie:

  • ½ lyžičky vanilkový extrakt
  • ½ šálky medu
  • 1 ½ lyžice želatíny
  • ½ šálky studenej vody
  • štvrť lyžičky soli

Príprava:

Začnite tým, že trochu zahrejete panvicu. Potom vložte pergamenový papier do vnútra a znova hrejte. Potom položme ¼ šálky vody do misy a pridajte želatínu. Nechajte to zmäkčiť.

Pridajte ďalšiu ¼ šálku vody, med a soľ do iného hrnca a umiestnite ho na sporák na stredný oheň. Vaša zmes musí dosiahnuť presne 240 stupňov a môžete použiť na meranie teplomer.

Taktiež môžete skontrolovať, keď trochu odkvapíte z kvapaliny v miske naplnenej studenou vodou. Keď to urobíte, má zostať v kandizovanej fáze a vytvoriť malú jemnú guľu. Do tejto úrovne teploty dosiahnete po siedmich až ôsmich minútach.

Potom, keď dosiahnete správnu teplotu, jednoducho vyberte hrniec z tepla.

Potom použite ručný mixér a kombináciu želatínovej zmesi z predchádzajúcej a tejto horúcej zmesi. Horúca zmes by mala vyletieť po boku misky.

Keď skončíte so všetkým, pridajte vanilku a začnite miešať 12 až 15 minút pri vysokej rýchlosti, až kým nedostanete hustú zmes. Nakoniec by ste ju mali odrezať do pripravenej panvice a uložiť ju nabok, bez toho, aby ste ju zakryli asi 4 až 12 hodín alebo cez noc, aby ste ju vysušili. Potom ju jednoducho nakrájajte na štvorce a môžete začať jesť!

Domáce recept Marshmallow s kakaom – Po ich príprave, môžete ich hodiť do kakaového prášku.

ZDROJ:bestherbalhealth.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>