Vitamín B17 pomáha bojovať proti malígnym nádorom … Pozrite sa, ako ho môžete získať, aby ste sa ochránili pred touto zákernou chorobou

Rakovina je jedným z najnebezpečnejších ochorení, ktoré v skutočnosti existuje. Veľa ľudí zomiera každý deň na túto diagnózu. Lekári nám hovoria, že neexistuje žiadny liek na liečenie tohto ochorenia, ale ostatní lekári nám dávajú nejaké triky, aby zabránili ochoreniu alebo aby ju ochránili.

Bolo preverené, že nedostatok vitamínu B17 môže spôsobiť rakovinu. Takže v podstate všetko, čo musíme urobiť, je konzumovať viac potravín bohatých s touto živinou.

Na druhej strane lekárske spoločenstvo spomenulo, že mať alkalické telo je pozitívnym faktorom, pretože rakovinové bunky prežívajú iba v kyslom organizme, takže konzumácia menej kyslých a viac alkalických potravín spôsobí, že rakovina nikdy nebude prítomná v našom tele.

Čo sú to alkalické potraviny a sú bohaté na vitamín B17?

Dr Harold W. Manner je jedným z ľudí, ktorý hovorí, že definitívnym liekom proti rakovine je vitamín B17 a laetril, avšak druhý má zákaz celosvetového predaja. Tento lekár hovorí, že farmakologický priemysel sa vyhýbal ich spotrebe, pretože by znamenal veľkú penalizačnú stratu, vzhľadom na ich príjem z iných liekov, ktoré liečia rakovinu, ale to ju nevyliečia.

Vitamín B-17, všeobecne známy ako  „Amygdalin”, alebo „Laetrile“, je prirodzená látka, ktorá sa nachádza v rôznych druhoch rastlinného sveta. Najväčšia koncentrácia je v semenách kvitnúceho ovocia ako sú jadrá marhúľ a iných horkých orieškov/jadier. Existuje veľa semien, obilnín a zeleniny, ktoré obsahujú minimálne množstvo vitamínu B-17 a tvoria časť našej dennej stravy.

Na druhej strane sú na tomto zozname aj fazule, šošovka, zrná a hrach, ako aj tekvica s ich semenami. Všetky tieto spotrebné materiály sú bohaté na mnohé živiny a ľahšie sa absorbujú. Konzumovať ich denne zabránime tomu, aby ste sa v budúcnosti trpeli rakovinou. Je tiež dôležité, aby vitamín C vo vašom tele tiež nechýbal. Udržujte zdravú výživu a cvičenia z času na čas, aby ste stimulovali správne fungovanie vašich orgánov.

Ďalšie odporúčania na predchádzanie rakovine

Keď umývame riad s čistiacim prostriedkom, nie sú úplne čisté, pretože sú baktérie, ktoré priľnú príliš rýchlo a silne, takže keď ideme jesť, tak aj zostanú v jedle a nakoniec vstúpia do nášho tela. Najlepšie je umyť kuchynské náradie octom.

Podobne všetky potraviny musia byť pred varením alebo požitím umyté. Čím väčšia je starostlivosť o to, čo spotrebujeme, tým nižšia je pravdepodobnosť rakoviny alebo iných ochorení, ako je cukrovka, Alzheimerova choroba, leukémia, anémia, problémy s cholesterolom, triglyceridmi alebo srdcovými ochoreniami.

Musíte udržať svoje emócie pod kontrolou. Veľa stresu poškodzuje stav vášho zdravia. Obavy sú bežné po stáročia, ale musíte vedieť, ako sa s nimi vyrovnať.

ZDROJ:awarenessremedies.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>