Už dlho nebude jesť chlieb z obchodu! Po prečítaní tohto článku, sa určite veľa zmení

V mojej rodine, bol vždy rešpektovaný chlieb, spomínajúc na príbuzných, ktorí zomreli počas hladovky. Ako nemôžeš milovať chlieb alebo sa ho vzdať? Zvykli ste si jesť s rôznymi jedlami voňavými plátkami, zvykli si robiť sendviče. Jedno sklamanie – chlieb v obchode sa v poslednej dobe stal úplne odlišným od chuti, ako voľakedy, rýchlo sa kazí.

 Ukázalo sa, že termofilné kvasnice, ktoré sa teraz používajú v pekárňach, môžu ovplyvniť kvalitu chleba a poškodiť ľudské zdravie!

Okrem toho sú hubové choroby veľmi bežné. Takmer všetci sú chorí: 80% dospelých a 95% detí. Navyše, lekáreň znamená, že tieto choroby nie je možné vždy vyliečiť, alebo lieky majú krátkodobý účinok. Mykóza kože nôh a nechtov, huby slizníc – no, kto o tom teraz nepočul?

Poškodenie kvasníc

Je veľmi ťažké odmietnuť nákup chleba, ale existujú dobré dôvody na to. Toto je mŕtvy pokrm. Kvasinky, ktoré konzumujeme spolu s chlebom, sa dostanú do kapsúl z lepku. Sú uvoľnené z týchto kapsúl v čreve, začínajú rozmnožovať a rozrušovať mikroflóru, dráždia sliznicu. Aj kvasinky sú parazitné v krvi, konzumujú vitamíny a stopové prvky!

Kvasinky sa usadzujú v črevách a ich sekréty zabíjajú užitočný mikroklorofor potrebný na jeho normálne fungovanie. Výsledkom je narušenie trávenia a absorpcie živín. Imunita sa stáva slabá, metabolizmus je narušený a človek získava váhu!

Stojí za to, aby ste sa naučili ako upiecť domáci chlieb. Keď prestanete jesť zakúpený kvasnicový chlieb, zistíte pozitívne zmeny vo vašom tele. Stav pokožky a vlasov sa zlepší, trávenie sa zlepší, hneď niekoľko kilogramov zmizne!

Ak ste niekedy mali vo svojom živote nejaké plesňové ochorenia, mali by ste určite prestať jesť chlieb z obchodu, aby ste predišli relapsu.

Povedzte to svojim priateľom o tom!

ZDROJ:takprosto.cc

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>