Tieto dve potraviny stabilizujú aj ten najvyšší tlak, znížite ho navždy týmto magickým spôsobom

Zlepšenie príde o niekoľko dní. Ak sa po rokoch vráti vysoký tlak, opäť urobíme magické riešenie.

Lyudmila Danilchenko má 56 rokov. Pred 20 rokmi jej diagnostikovali hypertenziu. Ale dnes sa venuje aerobiku a pokojne pije silnú kávu a dala svojim susedom osobný tonometer. Jednoduchý dedinský recept na tlak jej povedala jej babička. Žila celý svoj život v dedine, a tam, ako viete, nie je čas ležať.

Hypertenzia sa nazýva pretrvávajúce zvýšenie krvného tlaku. Toto je jedna z najčastejších ochorení kardiovaskulárneho systému. Medzi pacientmi nad 60 rokov trpí každá druhá osoba hypertenziou.

Ludmila radí cesnak. Skutočnosť, že je užitočný pre krvné cievy, mnohí ľudia vedia. 

Ako variť cesnak správne

Prvý spôsob

Suroviny:

  • mlieko -1 pohár
  • cesnak – 2 olúpané hlavy

Postup:

Cesnak vložte do mlieka, priveďte do varu a variť, kým nezmäkne (asi 30 minút). Ochlaďte na izbovú teplotu. Teplé mlieko pite 3 krát denne 1 polievkovú lyžicu.

Druhý spôsob

Postup:

Na liter mlieka, päť cesnakov cesnaku, cesnak neolupujte, celé hlavy, len opláchnite od prachu. Vložte cesnak do nádoby s mliekom a varte ho 15-20 minút, nechajte ho na sporáku, až kým sa ochladí, nefiltrovať a piť pol skleneného pohára dvakrát denne. Pite 2-3 mesiace. Zlepšenie príde o niekoľko dní. 

Ak sa po rokoch vráti tlak, opäť urobíme magické riešenie.

ZDROJ:jensprav.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>