Tieto choroby sú spôsobené mikrovlnnými rúrami! Nebudete veriť, ako nebezpečné sú tieto zariadenia

Vieme, že veľa ľudí pravidelne používa mikrovlnné rúry na prípravu jedál.

Mikrovlny posielajú elektromagnetické vlny, ktoré prechádzajú potravou, čo ovplyvňuje častice, ktoré sa pohybujú. Reakciou týmto spôsobom na vyžarovanie mikrovlnných rúr sa takto ohrieva jedlo.

Magnetrón je zariadenie v mikrovlnnej rúre, ktoré generuje vlny. Vlny takto emitované polarizáciou molekúl ich konvertujú z pozitívnych na negatívne molekuly. Táto polarizácia sa mení miliónkrát za sekundu! Bombardované jedlá s takou frekvenciou spôsobujú, že jedlo sa zahrieva a súčasne spôsobuje „štrukturálnu izomériu“ – štrukturálne poškodenie častíc potravy.

Švajčiarsky výskum vedený biologom a výskumníkom potravín Hans Helter dokázal účinky jedenia jedla z mikrovlnky. Počas osem týždňov žilo osem ľudí v kontrolovanom prostredí a pravidelne konzumovalo surové potraviny, bežne varené jedlá s použitím mikrovlnnej rúry. Vzorky krvi sa testovali po každom jedle. Mikrovlnná rúra spôsobila významné zmeny v krvi.

Nebezpečné elektromagnetické žiarenie (EMF)

Premýšľali ste niekedy, prečo sú mikrovlnné jedlá často nerovnomerne ohrievané?

Je to preto, že elektromagnetické vlny ovplyvňujú molekuly vody. Nie všetky oblasti nášho jedla obsahujú rovnaké množstvo vody, nerovnomerne sa ohrieva.

Na Stanfordskej univerzite bol testovaný vplyv mikrovlnnej rúry na mlieko. Jeden z výskumníkov povedal, že otepľovanie materského mlieka v mikrovlnnej rúre zničí mnoho vlastností tohto mlieka.

Na začiatku roka 1991 bola žaloba podaná proti nemocnici v Oklahome po smrti pacienta, pretože dostala krv, ktorá bola vyhrievaná v mikrovlnnej rúre.

V roku 1976 Rusko zakázalo mikrovlnné rúry kvôli ich negatívnemu vplyvu na zdravie a pohodu.

Jedenie potravín spracovaných z mikrovlnnej rúry spôsobuje trvalé poškodenie mozgu tým, že „skratuje“ elektrické impulzy v mozgu.

Dlhodobá konzumácia mikrovlnných potravín spôsobuje rast rakovinových buniek v ľudskom tele.

Minerály, vitamíny a živiny zo všetkých mikroorganizmov sú zmenšené alebo zmenené, takže ľudské telo má malý prospech. Mikrovlnné jedlá spôsobujú rakovinu žalúdka a čreva. To môže vysvetliť rýchle zvýšenie výskytu rakoviny hrubého čreva.

Jedenie mikrovlnných jedál spôsobuje stratu pamäti, koncentráciu, emocionálnu nestabilitu a zníženú inteligenciu. Mlieko z mikrovlnnej rúry a obilných zŕn premieňa niektoré z ich aminokyselín na karcinogény.

Rozmrazovanie mrazených plodov transformovaných frakcií obsahujúcich glukozid a galaktozidy do karcinogénnych látok. Veľmi krátke žiarenie na surovej, varenej alebo mrazenej zelenine spôsobilo zmenu rastlinných alkaloidov na karcinogény.

Na záver je čoraz viac zrejmé, že mikrovlnné rúry spôsobujú rakovinu a iné zhubné ochorenia. Majú silu zničiť dobré v našom jedle a oslabiť naše telo.

Mali by sme všetci myslieť na trvalé odstránenie mikrovlnných rúr z našich domácností.

Zdieľajte tieto informácie s rodinou a priateľmi, môžete si ich zachrániť!

ZDROJ:meganiusy.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>