Táto omáčka je plná vitamínov a môžete ju podávať ku všetkému mäsu a zelenine

Pripravte omáčku, ktorá bude veľmi chutná, aromatická k akémukoľvek mäsu, rybám alebo zelenine a stačí len niekoľko zložiek na jej prípravu.

zloženie:

  • 100 g sladkokyselé jablko
  • 50 – 70 g zelenej cibule
  • 2 lyžice oleja
  • 1/2 čajovej lyžičky soli
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice vody
  • hrsť zeleného hrášku, čerstvéhoalebo konzervovaného

príprava:

Vyčistite jablko, odstráňte osivo a nakrájajte ho a potom ho umiestnite do misky s cesnakom. Pridajte olej a vodu, pridajte soľ, dôkladne rozmixujte. Pridajte nakrájaný zelený hrášok a znovu rozmixujte. Dobrú chuť!

ZDROJ:bidista.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>