Sušené paradajky som kupovala pravidelne, ale ako som vyskúšala tento recept, povedala som si v živote ich nekúpim, tieto nemajú chybu

Zloženie:

  • 2 kg zrelých paradajok
  • 6 strúčikov cesnaku, jemne nasekané
  • 1 lyžica sušené oregano
  • čerstvo mleté čierne korenie
  • olivový olej
  • hrubá morská soľ

Príprava:

  1. Nakrájame paradajky, 2 alebo 4 diely, čím budú väčšie, tým dlhšie budú musieť byť tepelne ošetrené. Odstrániť väčšinu semien, osolíme a necháme ich tak, aby vytiekla prebytočná tekutina z paradajok, po dobu asi 15-20 minút. Tým sa zbaviť prebytočnej vlhkosti a skrátiť dobu pečenia v rúre.
  2. Vo veľkej mise zmiešajte paradajky, cesnak, oregano, čierne korenie a olivový olej. Umiestnite paradajky na plech s pergamenom a posypeme cesnakom paradajky. Pečieme v rúre pri 100 ° C počas troch hodín.
  3. Môžete tiež vysušiť paradajky na slnku po dobu dvoch dní, ich odstránenie v noci.
  4. Dajte paradajky do sterilizovaných pohárov, mali by byť konzumované počas týždňa. Ak máte v úmysle použiť sušené paradajky na dlhšiu dobu, zalejeme paradajky trochou olivového oleja.

Dobrú chuť!

ZDROJ:edazdorov.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>