Pripravte si najznámejšiu kašu krásy: znižuje váhu, omladzuje pokožku, obnovuje zrak

Chcete dlhodobo zachovať krásu a zdravie? Venujte pozornosť tejto úžasnej receptúre na kašu! Ani som o tom nevedel. Nikdy by som si nemyslel, že táto jednoduchá kaša je tak užitočná! Zistite a vy!

Jačmeňová kaša je teraz nečakane zabudnutá a je známa už od staroveku. Dlho v Rusku to bolo považované za výlučne kráľovské jedlo, neprístupné pre bežných ľudí.

Užitočné vlastnosti jačmeňa

Jačmeňová kaša je najcennejším zdrojom živín potrebných pre organizmus, aby plne fungoval a šampión medzi obilninami v súbore minerálov (vápnik, draslík, železo, meď, mangán, zinok, molybdén, nikel, kobalt, stroncium, chróm, jód, bróm, fosfor).

Jačmeň obsahuje veľa lyzínu – aminokyseliny, ktorá sa aktívne podieľa na syntéze kolagénu. Ale je to on, kto udržuje pokožku pružnú a spomaľuje tvorbu vrások! Vďaka lyzínu, bohatému minerálnemu zloženiu, vitamínom skupiny B, ako aj A, PP, E, môže byť jačmeň nazývaný kašou krásy a zdravia.

Pravidelná konzumácia kaše z jačmeňa pomáha nielen udržiavať krásu pokožky, ale aj znižovať hmotnosť! Výživný, ale nízkokalorický produkt je bohatý na vlákninu, potrebnú pre normálnu črevnú motilitu, ako aj proteín.

Aby poskytol všetky arómy a výhody, jačmeň by mal byť riadne zvarený. Pred varením ju namočte cez noc, nalejte 1 šálku obilnín s 1 litrom vody. Ráno vylejte vodu a opláchnite 2 litrami mlieka ohriateho na 40 ° C. Kašu priveďte k varu bez veka a potom varte 3 hodiny vo vodnom kúpeli pod vekom.

Krásna béžová farba a čarovná chuť pečeného mlieka vám povie o pripravenosti kaše. Nebojte sa dlhého varu, pretože jačmeň vyžaduje okamžitú prítomnosť len v počiatočnom štádiu a potom sa skutočne pripravuje! 
Správne uvarený jačmeň doslova topí v ústach, je to potešenie pre tých, ktorí kedysi skúšali jačmeňovú kašu, varené v zhone!

Varte túto kašu a zahrňte ju do svojho jedálnička! Je naozaj veľmi užitočná a stojí za to. Pošlite článok svojim priateľom – budú veľmi prekvapení.

ZDROJ.jensprav.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>