Dr. Oz odporúča: nový recept na zelenú šťavu na čistenie a obnovu krvi, znižuje riziko vzniku Alzheimerovej choroby a cukrovky

Táto nová šťava priniesla veľa pozornosti a ľudia, ktorí to skúsili, boli ohromení výsledkami! Prírodné liečivá ponúka veľa receptov na šťavy, ktoré je možné použiť v rôznych prípadoch a na odstránenie mnohých zdravotných problémov. Najbežnejšie sú odstránenie prebytočnej hmotnosti a čistenie gastrointestinálneho traktu a ich zloženie zvyčajne zahŕňa zeleninu a zeleninu.

Doktor Oz sa s nami podelil so svojimi zelenými džúsmi a nedávno nám poskytol nový recept.

Jablko, citrón, ananás a pomaranč sú najčastejšie používané ovocie na vytvorenie prírodných šťiav po celom svete v boji proti nadváhe, účinne čistia telo a detoxikujú krv. Hoci každá zložka používaná na vytvorenie tejto zelenej šťavy má mnoho liečebných vlastností, vytvára silný liek, ktorý bojuje s mnohými chorobami. Napríklad vďaka antioxidantom, ktoré majú ovocie a zelenina, pomáhajú vyhnúť sa Alzheimerovej chorobe a cukrovke.

Zložky potrebné na prípravu zeleného džúsu Dr. Oz:

  • 1 liter čistenej alebo minerálnej vody
  • 1 šálka špenátu
  • 1 jablko
  • 1 zeleru
  • pol uhorky so šupkou
  • šálka nasekané kúsky čerstvého alebo mrazeného ananásu
  • šálka nasekanej petržlenovej vňate
  • 1 lyžica čerstvej mäty ?
  • šálka sekané mrkvy
  • ¼ citrónu
  • 1 pomaranč

Postup:

Umyte všetky zložky, nakrájajte na malé kúsky, aby mohli byť umiestnené v mixéri a zomelte ​​na homogénnu hmotu bez hrudiek. Umiestnite hotovú šťavu do nádoby s vodotesným vekom a uložte do chladničky. Konzumujte každé ráno, na prázdny žalúdok, odporúčame piť pohár zeleného džúsu.

Citrón, ananás a pomaranče obsahujú: vitamíny B, C, P, a minerály, ako je železo, vápnik, fluorid, horčíka a draslíka, ako aj vlákno a antioxidanty. Všetky tieto funkcie poskytujú čistiaci účinok na organizmus, znižuje chuť do jedla, spaľuje tuky a pomáhajú chudnúť v krátkom čase, ale tiež nám pomáhajú k zlepšeniu zdravia našej krvi a tým i srdcu.

Petržlen, špenát a zeler: majú protizápalové, antioxidačné, tráviace, diuretické a antibakteriálne vlastnosti. Preto sa môžeme vyhnúť chorobám spojeným so slinivkou, pečeňou, žalúdkom a črevami.

ZDROJ:webvinegret.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>