Dala som zbohom priberaniu a už len chudnem, tento mrkvový dezert mi v tom veľmi ľahko a rýchlo pomáha

 Mrkva sa pridáva do chutných pokrmov: vývar, ona dáva zvláštnu chuť a transparentnosť, šťavnatosť šalátom a hlavným jedlám pikantnosť. Ale ak ste sa pokúsili variť z mrkvy dezerty, je na čase venovať pozornosť strave mrkvovému šalátu.

Rovnako ako akékoľvek iné zeleniny, mrkvy sú dobré k jedlu surové. Nezabudnite, že cenný karotén ako súčasť jasného koreňa trávenie tukov, tak sa určite pridajte do šalátov so surovej mrkvy s rastlinným olejom.

prísady

 

 príprava

  1. Mrkvu naškrabte a jablká bez jadra nakrájajte na kocky.
  2. Hrozienka vopred máčať v horúcej vode, orechy hrubo narezať. Pridajte ich do šalátu.
  3. Zmiešajte olej s citrónovou šťavou a pomarančom, pridáme škoricu.
  4. Zalejeme šalát so škoricou omáčkou – hotovo!
Až nabudúce budete chcieť niečo sladké, nezabudnite na užitočný mrkvový šalát.
ZDROJ:SOVKUSOM.RU

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>