Božské cestoviny s mäsovo paradajkovou omáčkou

Cestoviny sú jedným z najobľúbenejších pokrmov, sú obdivované obyvateľmi všetkých kontinentov.

Podávané s cestovinami môžu byť mäsové jedlá, zelenina, ryby, syr, hydina, morské plody.

Cestoviny s mäsovo paradajkovou omáčkou

prísady:

  • Bravčové mäso 450g
  • Cestoviny 500g
  • Mäsový vývar 200 g
  • Cibuľa 3 ks
  • Mrkva 1 ks
  • Paradajková pasta 50g
  • Cesnak 3 strúčiky
  • Soľ, korenie podľa chuti
  • Kôpor, petržlen, zelená cibuľa

Recept na jeho prípravu je veľmi jednoduchý a jedlo sa ukáže ako chutné a uspokojujúce.

Postup:

Narežte mäso, smažte na miernom ohni. Nakrájajte cibuľu a mrkvu. Pridajte do mäsa. Zmiešajte, opekajte, až kým nezmäkne. Uvarte cestoviny a preceďte. Nakrájajte na jemno zeleň. Pridajte ju do vývaru 5 minút pred koncom a vylejte vývar do zmesi mäsa a zeleniny. Nalejte na hotové cestoviny.  Môžete pridať aj nakrájané paradajky. Hotovo, dobrú chuť.

ZDROJ:ivona.bigmir.net

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>